fbpx

Čas je ZATE!

Sprostitev

Umiritev

Pogovor

Terapevtska * športna * klasična * anticelulitna
masaža za nosečnice * refleksoterapija * maderoterapija *masaža za šolarje * masaža rok in stopal * masaža obraza vratu in lasišča * masaža v dvoje

Masaža z vročimi kamni * bamboo masaža

Z masažo ugotovimo stanje kaj se v telesu dogaja, torej izvor bolečine, nato se s stranko pogovorimo, ji prisluhnemo in poskušamo pomagati ter razložiti kako naj se s tem sooči, da bi čim prej lahko prišli do stanja brez bolečin.

Masaža dojenčka (IAIM)

Masaža za pare

Lifting masaža obraza sprosti napetosti v obraznih mišicah in vezivnem tkivu ter pospeši prekrvavitev in izločanje odpadnih snovi. S tem upočasnimo proces staranja kože.

NAŠE POSLANSTVO


Sprostiti se, umiriti um in telo je dandanes skorajda že le pobožna želja. V današnjem stresnem načinu življenja pogosto občutimo pomanjkanje energije in hiter življenjski tempo nas postopoma odmika od samih sebe. Vendar, slej ko prej začnemo plačevati ceno, ker ne poslušamo svojega telesa in mu ne privoščimo počitka.

Naše poslanstvo ni zgolj masiranje vašega telesa, ampak vam želimo pomagati tako fizično, kot psihično. Z masažo in sprostitvijo telesa, kakor tudi s posveti, poskušamo pomagati ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje. To bomo dosegli na individualnih posvetih, kakor tudi izobraževanjih kot so tečaji, delavnice in debatne urice. Zato tudi ime SPIRIT ni naključno.

ZADOVOLJNE STRANKE SO POVEDALE

Miran Rudan, pevec

Miran Rudan, pevec

Samo pohvalno: osebje poskrbi za dobro počutje, sam salon pa je zelo prijeten. Udobno, profesionalno, najpomembneje pa je to, da so rezultati opazni.

Bor Grainer, radijski urednik

Bor Grainer, radijski urednik

Nadvse zadovoljen tako z odnosom, kot s storitvijo – Nina res obvlada! Toplo priporočam.

Marko Soršak Soki, glasbenik

Marko Soršak Soki, glasbenik

Vrhunska maserka, prijazna, strokovno podkovana. Poklon in hvala.

About

Z našimi storitvami pomagamo ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje.

Obiščite nas

Frankolovska ulica 17
2000 Maribor

Delovni čas

Pon-čet: 08:00–20:00
Petek: 08:00–13:00
Sobota:ZAPRTO
Nedelja:ZAPRTO

Kontakt

041 474 092
info@ninaspirit.eu
www.ninaspirit.eu

Iskanje