fbpx

 

individualni 1600x1200Pri individualnih posvetih se s strankami pogovorimo o njenih izzivih. Večina k nam pride zaradi bolečin v zgornjem delu telesa kot so bolečine v križu, hrbtenici, med lopaticami, v vratu, glavoboli, kakor tudi drugih drugje po telesu. Z masažami to uspešno sprostimo, vendar rezultati niso trajni, če ne spremenimo tistega, kar nam povzroča te težave. Telo nam z bolečino nekaj sporoča, le slišati ga ne znamo. Zato vam mi poskušamo pomagati slišati vaše telo in pomagati, da naredite potrebne spremembe v življenju in navadah, da do teh težav več ne bi prihajalo. Le tako lahko dosežemo dolgoročne rezultate in preprečimo, morebitne hujše posledice.

Poskusite odgovorite na spodnja vprašanja:
Kaj naredite, ko v avtu zasveti lučka za gorivo? Greste in napolnite, a ne?
Kaj pa naredite, ko začutite nekje v telesu bolečino, recimo imate glavobol ali bolečine v križu?? Eni vzamejo tableto, drugi bolečino preprosto ignorirajo.  
Ampak to je tako, kot bi lučko za bencin izklopili in rekli, saj ne sveti več, lahko se dalje peljem. Res je, na rezervi še se da en čas peljati, vendar vprašanje je, kako dolgo? 

To je to - zato je tako pomembno slišati svoje telo in ga upoštevati, če ne želimo, da nas ustavi. Naredite nekaj zase, ko se težave začnejo, dokler še imate "bencin", ko enkrat telo odpove, je že pozno, če ne prepozno.Tu smo za vas, da vam prisluhnemo. Vzemite si čas zase.

Storitev opravljamo v živo tudi na daljavo (on-line). 

O nas

Z našimi storitvami pomagamo ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje.

Obiščite nas

Frankolovska ulica 17
2000 Maribor

Delovni čas

Pon-čet: 08:00–20:00
Petek: 08:00–15:00
Sobota:ZAPRTO
Nedelja:ZAPRTO

Kontakt

041 474 092
info@ninaspirit.eu
www.ninaspirit.eu

Iskanje