fbpx

 

Nina Kranjc, maserka in certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov z mednarodno licenco IAIM

Življenje resnično zanimivo meša življenjske karte. Kot majhna punčka, ki je odraščala v Ljubljani, nisem pričakovala, da bom kot osnovnošolka gulila klopi v najstarejšem mestu v Sloveniji. Oče mi je dejal, da je najbolje, da nadaljujem v smeri ekonomije, saj je tam prihodnost. Priznam, da sem bila malce zgubljena in se spogledovanje z ekonomijo ni niti zdelo tako napačno. Verjeli ali ne, danes mi manjka le še magistrska naloga iz ekonomije! A Nina ne guli pisarniških miz, temveč se ponosno sklanja nad masersko mizo :)

Prve učne ure iz masaže sem pridobivala pred desetimi leti, ko sem želela svojega bivšega partnerja rešiti bolečin v mišicah, ki jih povzročajo intenzivne športne aktivnosti. Tukaj se je začelo odkrivanje sveta, ki me je vedno bolj potegnil vase, vedno bolj se želela izvedeti še več! Ko sem po končani diplomi iskala službo iz svojega področja, nisem dobila niti povabila na razgovor. Odločila sem se, da poskusim in pošljem prošnjo v salon, za prosto delovno mesto maserke. Takoj sem bila povabljena na razgovor in službo tudi takoj dobila! Naključje? Hm, danes mislim, da mi je usoda to namenila. Od vestnega dela pri nekaj kozmetičnih salonih sem neko nedeljo dobila povabilo za delo na križarki. Radovednost mi ni dala miru in sem se prijavila na razgovor v Koper. Ko sem se z gospo pogovarjala, ji pokazala moj stil masiranja, je kar pričela govoriti tako, kot da sem se že odločila, da grem na delo na ladjo. Moj odziv je najprej bil: ”Pa jaz imam službo!” A globoko v sebi sem si želela nove avanture in jo tudi dobila.

Po intenzivnem praktično-teoretičnem izobraževanju v Londonu sem bila poslana na devetmesečno delo na ladjo Disney World v ZDA. Po končanem delu sem dobila ponudbo za delo na prestižno križarko Crystal Symphony, ki pluje po vsem svetu, vendar je nisem sprejela. V tem času sem pridobila neprecenljive izkušnje tako s področja masiranja, kot tudi spoznavanja različnih kultur, komuniciranja in prodaje. Želela sem vso svoje znanje in izkušnje predstaviti ter pokazati mojim strankam v Sloveniji. Zato tudi ime SPIRIT ni nastal naključno, ampak po temeljitem premisleku. Moje poslanstvo ni zgolj masiranje telesa, ampak želim pomagati tako fizično, kot psihično. Z masažo in sprostitvijo telesa, kakor tudi s posveti, poskušam pomagati ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje. Zato se je tudi porodila ideja o individualnih posvetih, kakor tudi izobraževanjih kot so tečaji, delavnice in debatne urice.

Toplo vabljeni v svet masaž in dobrega počutja!

nina spirit        Nina v delovni uniformi na križarki

O nas

Z našimi storitvami pomagamo ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje.

Obiščite nas

Frankolovska ulica 17
2000 Maribor

Delovni čas

Pon-čet: 08:00–20:00
Petek: 08:00–15:00
Sobota:ZAPRTO
Nedelja:ZAPRTO

Kontakt

041 474 092
info@ninaspirit.eu
www.ninaspirit.eu

Iskanje