fbpx

 

Tečaj masaže v parih

S tečajem masaže za pare bi rada naučila ljudi, kako si lahko pomagajo sami doma. Kako se masira, kje se in kje se ne masira. Kdaj ja in kdaj ne. Tečaj je namenjen vsem, ki bi se želeli naučiti malo več o masažah in pravilnem izvajanju masažnih tehnik za domačo uporabo. Naučila vas bom, kako si lahko sami pomagate, ko so bolečine res neznosne, kakor tudi kako se lahko razvajate.
Prijava na tečaj je možna le v paru. Tečaj bo potekal individualno ali v majhni skupini. Vadili boste le na svojem partnerju.
Tečaj obsega 10 ur in poteka v prostorih salona Spirit na Frankolovski ulici 17 v Mariboru. 


Udeleženci prejmejo tudi priročno skripto in diplomo o opravljenem tečaju.
Prijave so možne na telefonsko številko 041 474 092 ali na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


~   ~   ~

Tečaj masaže dojenčka po mednarodno priznanem programu IAIM

Program masaže za dojenčke poteka po uspešnem mednarodnem protokolu IAIM (IAIM je kratica za mednarodno organizacijo za masažo dojenčkov) že več kot 40 let. Razvila ga je avtorica knjige Infant Massage, A Handbook for Loving Parents,  Vimala McClure in tako pomagala že na tisoče staršem in dojenčkom po celem svetu, program pa PRIPOROČAJO ZDRAVNIKI, PEDIATRI, FIZIOTERAPEVTI, LOGOPEDI in ostala zdravstvena stroka. Tekom 5-tedenskega programa boste obudili svoj šesti čut in se naučili poslušati sebe in svojega dojenčka. In vodeni masažni prijemi vam bodo pri tem v pomoč, pridobljeno znanje pa vam bo koristilo vse življenje.

O tečaju

  • Tečaj je namenjem staršem in dojenčkom.
  • Primeren je za dojenčke stare od 0-12 mesecev.
  • Tečaj obsega 5 obiskov, 1x na teden.
  • Primeren je tudi za nedonošenčke in otroke s posebnimi potrebami

Tečaj je sestavljen iz teorije, prakse (masažna tehnika) in diskusije. Naučimo vas kako z masažo pomagati svojemu otroku pri kolikah ali drugih bolečinah, kako prepoznati različne joke, katere so stopnje budnosti, kakšno olje lahko uporabljamo, kdaj se dojenček lahko masira in kdaj ne, kje se masira oziroma kakšni pogoji morajo biti za masažo dojenčka in še mnogo več. Tečaj poteka v skupini ali individualno v prostorih salona Spirit, Frankolovska 17, Maribor. S seboj potrebujete le dojenčka ;) in 2 veliki brisači. 

prijava na izobrazevanje

 

 

 

 

 

 

O nas

Z našimi storitvami pomagamo ljudem, da spremenijo svoje navade in zaživijo bolj mirno in polno življenje.

Obiščite nas

Frankolovska ulica 17
2000 Maribor

Delovni čas

Pon-čet: 08:00–20:00
Petek: 08:00–15:00
Sobota:ZAPRTO
Nedelja:ZAPRTO

Kontakt

041 474 092
info@ninaspirit.eu
www.ninaspirit.eu

Iskanje